Kaj je avra?

Vsak posameznik ima svojo avro, ki ga obdaja. Avre se razlikujejo med seboj. Pri avrah, ki se razlikujejo med seboj govorimo o avri glede na zdravstveno stanje, spol, temperament.. Značilne barve posameznih delov telesa se razlikujejo tudi po barvah. Ljudje, ki imajo sposobnosti zaznavanja barvah. Ljudje, ki imajo sposobnosti zaznavanja barve posameznika le- te že od daleč vidijo. Namreč nekoga že od daleč zagledajo in prepoznajo z mračno temno avro.

Navadno je taka avra, ko se človek počuti zelo slabo ali je zelo bolan in morda za to niti sam ne ve. 

Da bi si izboljšali našo avro in obenem naše počutje tukaj lahko uporabljamo access bars orodja. 

Kaj je access bars terapija?

Access bars terapija je 32 točk na glavi, katere se z dotikom teh točk razbremenijo vse naložene blokade na posameznih delih telesa. Ko se telo znebi vse te navlake, se posledično zasveti tudi naša avra v vsej lepoti in v vseh mavričnih barvah. Prav tako avra v veliki meri izgubi svoj sijaj, kadar je človek nezavesten, pri nekaterih vrstah hipnotičnih pa  barva tudi popolnoma izgine.

Medtem, ko sta manjša širina in sijaj avre značilni za  ljudji s slabšimi mentalnimi sposobnostmi. Spremembe energije pri katerih prihaja pri čustveno mentalni aktivnosti pa se prenašajo v fizično telo. 

V kolikor redno ne čistimo svoje avre, se ta posledično sprva opazi v temnejših barvah in sčasoma se kaže to tudi pri nastanku posameznih bolezni. Zato vsekakor priporočamo, da redno uporabljate čiščenje z access bars tretmaji.

Priporočljivo je vsaj enkrat tedensko.

Samo avro razdelimo na sedem ali pa tudi več plasti. Prve štiri pa spadajo v samo osnovo. Te štiri so: eterično, čustveno, mentalno in duhovno telo. In si poglejmo nekaj lastnosti vsake posebej.

  1. ETERIČNO TELO je narejeno enako kot fizično telo. Lastnosti energijskega eteričnega telesa so povezana z zdravjem fizičnega telesa. Same barve eteričnega telesa so prav tako povezane z zdravjem fizičnega telesa. Same barve eteričnega telesa je modrikasta barva pri ljudeh, ki so nežnejši, medtem, ko je sivkasta barva pri fizično močnejših. 

Samo eterično telo ob bolezni slabi, slabi pa ga tudi prekomerno uživanje alkohola.

Da bi vse to preprečili se še kako svetuje redno izvajanje access bars tretmajev.

  1. ČUSTVENO TELO: o astralnem telesu oz. čustvenem govorimo o naslednji plasti avre, ki sega nekje do 7,5 cm od fizičnega. To telo je zelo povezano in zaznava materialne realnosti z samim čustvovanjem, tako, da ne preseneča, da je samo barva čustvenega telesa zelo sprejemljiva.

Prav tako je tudi pri tem delu telesa priporočljiva uporaba access bars tretmajev, saj svoje čustveno stanje ponovno postavimo v ravnovesje.

  1. MENTALNO TELO: je približno 7 do 20 cm naprej od fizičnega telesa ter se širi v rumeni barvi. Širi pa se predvsem takrat v rumeni barvi, ko je človek močno v svetlih mislih.
  1. DUHOVNO TELO: je zadnja plast avre. Je posebna med duhovnim ter fizičnim telesom. Tukaj gre za energijsko prefinjeno telo, ki presega naše misli in čustva. Sama energijska čistost duhovnega telesa vpliva na našo kvaliteto vseh odnosov.

Kot že večkrat omenjeno že v samem besedilu, vam za izboljšanje vaše avre, ter seveda posledično izboljšanje zdravstvenega in psihičnega stanja, da redno  uporabljate in ste deležni  access bars terapij, tako sami, v kolikor si želite jih lahko izvajate tudi kot za prvo silo tudi sami sebi.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.